De veiligheid van onze gasten en medewerkers is een topprioriteit voor Welcome in Winterberg. Als u vragen heeft over uw verblijf in Winterberg, lees dan verder.

Er komen op dit moment heel veel vragen binnen bij onze receptie waardoor de wachttijden flink oplopen. Afhankelijk van uw vraag benaderen we u telefonisch of per mail. Hieronder hebben wij voor u de belangrijkste informatie en vragen en antwoorden op een rijtje gezet. 

Informatie

Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van de Recron. We volgen de richtlijnen betreft gezondheid van het Duits gezondheidsambt op. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. In Winterberg gelden geen bijzondere veiligheidsrisico’s op dit moment. 

Vragen & Antwoorden

Wij volgen de Recron voorwaarden. Vanwege het coronavirus is een aanpassing aangebracht, omdat deze situatie uitzonderlijk is. Uit COULANCE bieden wij alle huurders met en vertrekdatum tot 11 mei 2020 de volgende mogelijkheid:  

  • Wij willen u graag de mogelijkheid bieden, mits uw vertrekdatum tot 11 mei 2020
  • EENMALIG te wijzigen naar een andere verblijfsperiode voor 25.3.2021.
  • Het omboeken naar een andere periode is alleen mogelijk voor hetzelfde object en afhankelijk van de beschikbaarheid. 
  • De huurprijs blijft tenminste gelijk aan uw huidige reservering. Dit geldt ook bij een goedkopere periode of goedkopere accommodatie.  
  • Bij een duurdere periode wordt de huurprijs aangepast naar het dan geldende bedrag en dient u het verschil bij te betalen. 
  • De betaling vindt binnen 5 dagen plaats, waardoor wij de boeking voor u kunnen garanderen.
  • Wanneer wij binnen 5 dagen geen betaling hebben, vervalt de verschoven boeking alsnog en wordt daardoor de originele boeking geannuleerd volgens onze Recronvoorwaarden.
  • Indien een boeking eenmaal naar een later tijdstip is verzet, betekent dit dat deze enkel nog tegen 100% annuleringskosten te annuleren is.
  • Tevens geldt dit ook voor situaties waarin men niet wil of kan reizen vanwege een negatief reisadvies.

Is uw vertrek voor 11 mei?

Neem dan contact met ons op via dit formulier, wij helpen u dan zo spoedig mogelijk.

Is uw aankomst vanaf 11 mei?

Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Winterberg vanaf 11 mei 2020 verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van de Recron. 

Tot slot

Wij hopen op uw begrip en zien u graag bij ons terug!

Blijf gezond!