Ferienpark Winterberg - Reserveringssysteem stuurt de verwarming aan

Bij de renovatie van het Vakantiepark Winterberg werd de Elektro-kachel vervangen door een infrarood-verwarming. De individuele verwarmingsregeling is vervangen door een EnOcean-apparaat en wordt door een controlesysteem, door het hele gebouw, in verbinding gebracht met het online-reserveringssysteem. Het systeem kan, naar gelang de bezetting, de accommodaties vraaggericht verwarmen. Dit concept verhoogt het comfort en vermindert de energiekosten.

award

Smarthome

De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de SmartHome, een initiatief Duitsland e.V. Initatieven voor nieuwe, innovatie en verhandelbare producten en oplossingen worden toegekend en aangemoedigd. Eigentijdse, slimme technologie, die als doelstelling heeft om van energiebesparing, meer comfort / leven op oudere leeftijd (AAL) en de veiligheid te verbeteren.

De SmartHome initiatief Duitsland e.V. ziet zichzelf als intermediair tussen ontwikkelaars, fabrikanten, retailers, ambacht, brancheorganisaties en particuliere en commerciële gebruikers. De SmartHome Duitsland Award ondersteunen wij bedrijven op hun weg naar het voor ons allemaal belangrijk, maar structureel moeilijke markt "smart home".

Met deze prijs, verhogen we het belang van de handel en de consument media en brengen het onderwerp aan de gebruikers. De award shows en waardeert de hoog technologisch niveau en de betrokkenheid die aanwezig zijn in de producten, oplossingen en bedrijven van de smart home markt en de groeiende is. Hij laat zien dat slimme leven is voor iedereen mogelijk vandaag. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar vooral voor de woningvoorraad.

De prijzen worden uitgereikt voor de volgende categoriën:

Het beste product / de beste systeemoplossing
De beste gerealiseerde project
De beste start-up bedrijf