Huur een (elektro)cabrio!

Vrijheid, natuur en genieten tijdens een rondrit met een (elektro)cabrio

Verken de omgeving van Winterberg op een unieke manier. Bij het Vakantiepark Winterberg huurt u eenvoudig een cabrio. Een unieke ervaring om de omgeving te verkennen en te ontdekken. Want dat doet u in Winterberg. 

Het ‘Dak van Sauerland’ is een van de meest geliefde regio’s van Duitsland voor toertochen. Hier zijn bochten, die de rit avontuurlijk maken, bergen en dalen die erom vragen om ontdekt te worden, en een landschap met geweldige uitzichten. Onderweg treft u een breed scala aan horecapunten, waar u stopt voor een verfrissend drankje of een smaakvolle lunch.

U kunt kiezen uit 2 types. De youngtimer BMW Z3; door de elektromotor is de auto zo stil, dat u volop geniet van de natuur! Of u kiest ervoor om in stijl te toeren in een klassieke Saier-oldtimer (benzinemotor). Voel de wind door het haar en geniet!

BMW Z3 - Elektro

Een luxe BMW Z3 (geschikt voor 2 personen) met lederen bekleding. Met een volgeladen accu kunt u zo'n 125 tot 175 km rijden, afhankelijk van uw snelheid en de hoogteverschillen.

 
BMW Z3 Cabrio Elektro huren
           BMW Z3
           115 PK
            1998
Elektro Cabrio Mieten          Elektrisch
           2 Personen
            +/- 125 - 175 km
              Handsfree
              Ma-Vrij: € 299,-- per dag
                Za & Zo: € 599,-- per weekend
                (kilometervrij)
 

Routes

Bij de huur van de cabrio, ontvangt u minimaal 1 routebeschrijving. Er is keuze uit verschillende routes, variërend van 100 tot 240 kilometer.

Mogelijk gemaakt door:

Sustainable Energy Local Projects GmbH

Logo Selp GmbH - Elektro auto

Selp GmbH is gevestigd in Duitsland en heeft de doelstelling, locale groene energie projecten te ontwikkelen en te vermarkten. Selp GmbH is thuis in het adviseren, bemiddelen, ombouwen, verhuren en verkopen van sportieve youngtimer cabrio autos, die van verbrandingsmotor op electroaandrijving omgebouwd zijn.

Saier Sunroad-Classic SKK

Een klassieke oldtimer automaat (geschikt voor 2 personen). De Saier Sunroad Classic SKK is een replica van de Mercedes Gazelle SKK. Eén van de populairste oldtimers in Duitsland uit de jaren '30. De fascinerende techniek samen met de vloeiende vormgeving zorgt ervoor dat zowel jong en oud onder de indruk is van dit type. Het is een fabelachtige ervaring om met deze klassieker door Hoch-Sauerland te mogen toeren.

 
Saier Sunroad-Classic SKK huren
           Saier - Sunroad Classic SKK
           100 PK
            1989
             Benzine
           2 Personen
            +/- 500 km
              Ma-Vrij: € 299,-- per dag
                Za & Zo: € 599,-- per weekend
                (kilometervrij)

 

Auto reserveren of heeft u een vraag?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op