Een uitdaging voor iedere mountainbiker!

Deze trend die vanuit Canada naar Winterberg is overgewaaid is een uitdaging voor iedere mountainbiker. Beneden aangekomen stapt u met uw bike op de lift en bent in een handomdraai weer boven voor de volgende uitdaging. In het Bikepark kunt u ook cursussen boeken voor speciale rijtechnieken e.d.

Dirtmasters Winterberg

Appartementen

Vanuit onze comfortabele appartementen springt u op de mountianbike en bent u binnen enkele minuten in het Bikepark Winterberg.

Afsluitbare fietsenstalling

U kunt uw eigen mountainbike meebrengen en deze in onze afsluitbare fietsenstalling onderbrengen of u kunt in het Bikepark een bike huren met alles wat erbij hoort.

Bobsleebaankoning

Begin juni (op 11-06-2016) kan de goedgetrainde mountainbiker de bobsleebaan van beneden naar boven rijden. Het gaat om een hoogteverschil van 110 meter, 16 bochten een lengte van 1330 meter en dat alles ook nog op tijd. Als u deze uitdaging aan wilt gaan, kunt u ´s avonds heerlijk uitrusten in een van onze comfortabele appartementen.

Ook bestaat de mogelijkheid aan de bergtijdloop deel te nemen. Startpunt is op de Markt in Winterberg en via de straat Am Waltenberg rijdt u omhoog naar de bobsleebaan. De afstand bedraagt 3 kilometer met een hoogteverschil van 165 meter.  

De snelste deelnemer krijgt dan de titel „Bobsleebaankoning“

 

Mountainbike park Winterberg
Mountainbike park Winterberg
Mountainbike park Winterberg